Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


DESPRE NOI

Prezenţi pe piaţă din 2004 am diversificat oferta, ne-am adaptat în permanenţă la dinamismul pieţei şi la solicitările clienţilor.

Dotăm o sală polivalentă de nivel internaţional cu pardoseală poliuretanică sau din lemn, cu aparatura necesară şi cu echipamentele şi accesoriile dorite.

Livrăm şi instalăm o linie profesională de gazon sintetic pentru diverse sporturi. Oferta include diferite tipuri de gazon, în funcţie de scopul în care va fi utilizat.

Oferim posibilitatea de instalare patinoar natural mobil sau patinoar cu suprafaţă artificială uscată în orice locaţie şi de orice dimensiune.

Suntem distribuitori unici în România de aparatură gimnastică profesională utilizată pretutindeni, de la competiţii locale, la Jocurile Olimpice.

În 2008 am îmbunătăţit oferta noastră cu suprafeţe parcări civile subterane sau supraterane din poliuretan şi răşini poliacrilice.

Clientul este cel mai important pentru noi, muncim pentru el, este parte componentă a afacerii noastre. Nu îi facem lui o favoare servindu-l, ci îi suntem recunoscători pentru că ne dă ocazia să facem acest lucru.

IDENTITATE

Suntem un jucător de Valoare pe piaţa de profil, avem furnizori cu Experienţă, vrem Succes în tot ceea ce facem şi creăm Tradiţie pe nişa de piaţă pe care activăm.

Culorile cu care ne identificăm sunt roşu şi portocaliu, deoarece roşu exprimă vitalitate, entuziasm, energie, iar portocaliul este culoarea care combină creativitatea cu intelectul, te îndeamnă să acţionezi şi sugerează pasiune pentru ceea ce faci.

Misiunea noastră este de a oferi clienţilor noştri echipamente sportive de calitate, suprafeţe durabile, aparatură profesională şi servicii complete post vânzare.