Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


ERIMA - Accesorii

Mingi

Tehnologia de ultimă generaţie după care sunt confecţionate mingile garantează viaţa lungă a acestora. Inserţiile adiţionale dintr-un material special, oferă mingilor  mai multă durabilitate şi stabilitate. Poliuretanul face mingea mai moale şi maleabilă, ceea ce înseamnă că jucătorul o poate controla mai uşor şi cu mai multă precizie. Mingile ERIMA sunt aprobate şi certificate FIFA şi au obţinut titlul IMS (International Matchball Standard), ceea ce simbolizează calitate la standard înalt.

Mingile de fotbal sunt de diferite mărimi (3-5), diferite combinaţii de culori, confecţionate din poliuretan, cu un strat protector de latex, potrivite pentru orice tip de suprafaţă. Mingile ERIMA se deosebesc prin caracteristici perfecte pentru joc, viteză mare a mingii, formă stabilă şi  durabilitate. Colecţia include mingi special concepute pentru suprafeţe de sală, iarbă naturală, iarbă artificială.


Mingile de handbal sunt certificate IHF (International Handball Federation), confecţionate din poliester, includ un material pentru un control ridicat al mingii, disponibile în mărimi de la 0 la 3, în diferite combinaţii de culori. Există mingi pentru interior şi pentru exterior, pentru antrenament, pentru jocuri oficiale.

720701 - Ultra Grip
720706 - Training Pro
720714 - Heavy Training 600 gr.

Mingile de volei sunt certificate de Federaţia Franceză de Volei, Federaţia Germană de Volei şi Federaţia Olandeză de Volei. Durabile, cu caracteristici excelente pentru un joc de calitate, mingile de volei sunt disponibile atât pentru exterior cât şi pentru interior, pentru jocuri oficiale, pentru antrenament şi pentru copii.

730702 - Competition
730704 - Daytona Beach
730301 - King of the Court

Maieuri antrenament

Cu două feţe, sau simple, maieurile de antrenament ERIMA  sunt  confecţionate din poliester diponibile în diferite culori, în mărimile S, L.

Genţi

Oferta ERIMA include genţi sport, tip rucsac, de umăr, pentru voiaj şi pe role. Sunt spaţioase, compartimentate, cu spaţiu pentru pantofi, de diferite dimensiuni, în multiple combinaţii de culori şi în mai multe forme.

înapoi la Erima