Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


ERIMA - Bărbati

Jachete

ERIMA a dezvoltat o linie complexă de jachete de iarnă, potrivite pentru desfăşurarea diverselor sporturi sau în alte împrejurări. Fiecare linie de produse are câte un model de jachetă de iarnă. Sunt practice, călduroase, impermeabile, multe buzunare, şnur în talie, manşetă la mâneci, căptuşeală care oferă confort şi libertate de mişcare.

Disponibilă în multiple culori sau combinaţii de culori, diverse croieli şi modele, în următoarele mărimi: pentru copii 0-3, pentru adulţi 4-10.

Colecţia ERIMA include o gamă de jachete şi veste unisex din polar foarte călduroase, plăcute la purtat, practice, multiple utilităţi, disponibile în diferite culori în mărimi XXS-XXL.

Tricouri

Fiecare linie de produse cuprinde tricouri de diferite croieli, cu  multiple utilităţi.

Tricoul pentru antrenament este dintr-un material de bumbac cu elastan, cu o croială modernă, practic, lejer, în numeroase combinaţii de culori, la care se poate asorta  un şort.

Tricoul Polo din poliester asigură un control optim al temperaturii corpului în timpul practicării sportului.

Tricoul din gama Basic este 100% bumbac, multiple culori, asigură confort total, disponibil în următoarele mărimi: pentru copii XXS -XS, iar pentru adulţi S-XXXL .

Treninguri

Fiecare linie de produse are câte un model de trening pentru bărbaţi din microfibră şi unul din poliester. În funcţie de linia de produse, treningurile sunt disponibile în mărimi de la 0 la 3 pentru copii şi de la 4 la 12 pentru adulţi,  in multiple  combinaţii de culori (alb, albastru, roşu, portocaliu, galben, negru, verde). Croiala este modernă,  jacheta mai strâmtă  sau mai largă, scurtă în talie sau mai lungă, cu manşetă cu elastic sau cu şnur  în funcţie de model. Pantalonii pot fi cu manşetă, cu fermoar, cu elastic, cu inserţii de material de diferite culori, asigură libertate în mişcare, confort. Sunt perfecte pentru orele de antrenament, pentru practicarea diverselor sporturi sau pentru ieşirile în aer liber.

Treningurilor se pot asorta tricouri pe aceleaşi nuanţe şi combinaţii de culori, multiple croieli şi diferite materiale. Se pot achiziţiona pantaloni scurţi, sau 3/4 în aceeaşi paletă variată de culori, modele, materiale, croieli. Pantalonii ERIMA sunt practici, comozi, funcţionali, în combinaţie de poliester şi elastan, diferite croieli, lungimi, utilităţi. Gama de pantaloni cuprinde şorturi special concepuţi pentru tenis, fotbal, alergat, şi multiple alte utilităţi, disponibili în model cu sau fără suspensor.