Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


ERIMA - Femei

Tricouri/Fuste

Fiecare linie de produse cuprinde tricouri de diferite croieli, cu  multiple utilităţi.

Tricoul pentru antrenament este dintr-un material de bumbac cu elastan, cu o croială feminină, practic, lejer, în numeroase combinaţii de culori, la care se poate asorta  şort.

Tricoul Polo din poliester asigură un control optim al temperaturii corpului în timpul practicării sportului.

Tricoul din bumbac şi elastan are un design modern, croială cambrată,  asigură confort  şi libertate în mişcare.

Aceste produse se pot asorta atât cu  pantaloni cât şi  cu fuste. Confecţionate din poliester şi elastan, cu buzunare pentru mingi, fustele de tenis din linia Basic sunt feminine, comode, practice şi uşor de asortat cu gama de tricouri. Mărimile la tricouri sunt de la 34 la 48, iar la fuste de la 32 la 48. Fustele sunt disponibile în următoarele culori: roşu, alb, negru, albastru, iar tricourile în multiple culori şi combinaţii de culori.

Treninguri/Pantaloni

Fiecare linie de produse are câte un model de trening pentru femei din microfibră şi unul din poliester. În funcţie de linia de produse, treningurile sunt disponibile în mărimi de la 34 la 48, şi in multiple  combinaţii de culori (alb, albastru, roşu, portocaliu, galben, negru, verde, mov). Croiala este feminină, cambrată pe talie sau mai lejeră, jachetă scurtă în talie sau mai lungă, în funcţie de model. Pantalonii pot fi cu manşetă, cu fermoar, cu elastic, cu inserţii de material de diferite culori, asigură libertate în mişcare, confort.

Treningurilor se pot asorta tricouri pe aceleaşi nuanţe şi combinaţii de culori, multiple croieli şi diferite materiale.Se pot achiziţiona pantaloni scurţi, sau 3/4 în aceeaşi paletă variată de culori, modele, materiale, croieli. Pantalonii ERIMA sunt practici, comozi, funcţionali, în combinaţie de poliester şi elastan, diferite croieli, lungimi, utilităţi.

înapoi la Erima