Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


ERIMA - Fotbal

Prezentare generală

Oferta ERIMA include o serie de linii de echipamente fotbal, diferite croieli, diferite materiale, combinaţii de culori, cu mâneca scurtă sau lungă în următoarele mărimi: pentru copii începând cu XXS până la XS, iar pentru adulţi de la S la XXL. Există echipamente atât pentru jocurile oficiale, cât şi pentru antrenament. Vă oferim şi o gamă vastă de accesorii: mănuşi,  jambiere, şort, maieuri antrenament,  echipament şi accesorii arbitru.

Liga Line

Liga Line este un echipament de fotbal practic, din poliester, cu inserţii de material plasă care asigură circulaţia aerului, croială în V la gât, mânecile cu tăietură ergonomică. Disponibil în diferite combinaţii de culori, cu mărimi atât pentru copii cât şi pentru adulţi, începând cu XXS, pînă la XXL.

Callao

Echipamentele fotbal Callao sunt confecţionate din poliester, au printuri  aplicate pe mâneci şi pe părţile laterale, inserţii de material plasă la baza gâtului, permit circulaţia aerului, durabile şi comode. Diferite combinaţii de culori, disponibile în mărimi de la XXS la XXL

Argentina

Echipamentele Argentina, confecţionate din poliester sunt practice, au inserţii mari de material plasă, croială rotundă în jurul gâtului. Disponibil în diferite combinaţii de culori, cu mărimi atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

Vertigo

Echipamentul de portar Vertigo este confecţionat din poliester, cu aplicaţii de material rezistent pe umeri şi pe părţile laterale, fără număr inscripţionat pe spate. Disponibil în diferite combinaţii de culori, în  mărimile S-XXL.

Mănuşile de portar sunt în modele  pentru antrenament  şi pentru jocuri oficiale. Partea din interior are un strat de latex de diferite grosimi, în funcţie de model, care controlează impactul. Fiecare deget are pe interior un strat protector, cu inserţii de material plasă pentru circulaţia aerului şi întărituri individuale. Disponibile în combinaţii de alb, roşu şi negru, în mărimi de la 4 la 11.

Jambiere

Jambierele sunt confecţionate dintr-o combinaţie de poliester, bumbac şi elastan. Disponibile în diferite modele, multiple culori, mărimi de la 0 la 5. Există şi model de jambiere fără talpă, practice şi cu un design modern.

Apărători

Apărătorile sunt confortabile, sigure, uşoare. Materialul textil din interior este licra,  asigură protecţia gleznei. Design modern asimetric, multiple culori, mărimi de la XS la XL.