Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


ERIMA - volei, handbal

Prezentare generală

Colecţia de echipamente  sportive ERIMA include o linie specială pentru volei şi handbal. Fiecare linie de produse vă oferă un model de echipament, diferite croieli şi combinaţii de culori, din bumbac şi poliester, disponibile în următoarele mărimi: XXS-XXL.

Xetra Line

Xetra Line include echipamente volei/handbal pentru femei şi pentru bărbaţi, cu mânecă lungă/scurtă, practice, comode, plăcute pe piele, rezistente la frecvente utilizări. Echipamentul masculin are tricoul confecţionat din bumbac şi poliester disponibil în mărimile XXS-XXL iar şortul 100% bumbac, disponibil în mărimi de la 0-3 pentru copii şi de la 4-10 pentru adulţi. Echipamentul feminin este confecţionat din bumbac şi elastan, disponibil în mărimile 34-38.

Stream Line

Stream Line include echipamente volei/handbal pentru femei şi pentru bărbaţi, cu mânecă scurtă, practice, comode, plăcute pe piele, cu inserţii de material plasă pentru o mai bună circulaţie a aerului, rezistente la frecvente utilizări. Echipamentele sunt confecţionate din bumbac şi poliester. Tricoul disponibil în mărimile XXS-XXL pentru bărbaţi, 34-48 pentru femei iar şortul disponibil în mărimi de la 0-3 pentru copii şi de la 4-10 pentru adulţi, 34-48 pentru femei.

Racing Line

Include echipamente volei/handbal pentru femei şi pentru bărbaţi, cu mânecă scurtă, practice, comode, uşoare, plăcute pe piele, rezistente la frecvente utilizări, cu imprimeuri pe părţile laterale şi pe mâneci . Echipamentul masculin are tricoul confecţionat din bumbac şi poliester disponibil în mărimile XXS-XXL iar şortul 100% poliester, disponibil în mărimi de la 0-3 pentru copii şi de la 4-10 pentru adulţi. Echipamentul feminin este confecţionat din bumbac şi elastan, disponibil în mărimile 34-38.

Echipament de portar

Echipamentul de portar este disponibil în diferite modele, diferite croieli, multiple combinaţii de culori, confecţionat din bumbac şi poliester, putând fi achiziţionat  în mărimile XXS-XXL.

Jersey Lima

Linia de echipamente Jersey Lima pentru volei/handbal cuprinde o gamă de tricouri mânecă scurtă/lungă şi maieuri foarte practice, plăcute pe piele, cu inserţii de material plasă, rezistente la utilizări frecvente, din bumbac şi poliester, în diferite combinaţii de culori, disponibile în mărimile XXS-XXL.