Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Gazon sintetic (pentru terenuri sportive şi alte utilizări)

Dezvoltarea tehnologiei, inovaţia în toate domeniile, apariţia de tehnici noi şi moderne ne permit să vă oferim o alternativă comodă, sigură şi la îndemâna tuturor pentru facilitarea activităţilor sportive în orice condiţii atmosferice.

Avem soluţii ideale pentru amenajări exetrioare – terase, piscine, amenajări peisagistice, precum şi o linie profesionala  pentru diverse sporturi. Vă oferim o gamă vastă de gazon sintetic pentru suprafeţe decorative sau pentru suprafeţe utilizate în multiple scopuri. Costurile de întreţinere sunt minime, iar efectul estetic creat este deosebit.

Produsele pentru exterior pot fi folosite pentru a pava zone de recreere, standuri, grădini, balcoane. Sunt în mod special recomandate pavării zonelor auxiliare piscinelor, întrucât nu reţin apa şi evită alunecatul. Gazonul artificial pe care vi-l oferim este durabil datorită compoziţiei sale rezistente. Firul spiralat conferă suprafeţei omogenitate, densitate şi un aspect natural. În funcţie de înălţimea firului de iarbă, pentru exterior vă propunem două variante de produse: cu o înălţime de 6 mm a firului de iarbă şi cu o înălţime de 10 mm.

Gazoanele care fac parte din linia profesională,  sunt o combinaţie între materii prime de calitate, proces de prelucrare şi fabricare cu o tehnică avansată şi o colaborare strânsă cu sportivii. Soluţiile pe care vi le propunem reprezintă alternative profesionale pentru iarba naturală. Vă asigurăm performanţă, durabilitate, siguranţă, estetică, toate acestea indiferent de condiţiile atmosferice. Înălţimea firului de iarbă de la 16 mm până la 70 mm, disponibilitatea lui atât din polipropilenă cât şi din polietilenă, atât monofilar cât şi clasic, umplerea între firele gazonului cu granule de cauciuc ecologice în completare cu nisip cuarţos, face ca acest tip de suprafaţă sportivă să fie indrăgit de iubitorii de fotbal şi minifotbal cât şi de iubitorii de tenis de câmp sau fotbal-tenis

Gama de produse caracterizată prin diferite tipuri de fir de iarbă, diferite grosimi şi înălţimi este realizată şi  strict testată în aşa fel încât să garanteze performanţa sportivilor în orice condiţii atmosferice.

Gazonul sintetic din oferta noastra îndeplineşte în totalitate cerinţele sportivilor, asigurând viteză, aderenţă, salt şi alunecare a mingii, tracţiune şi diminuare a şocului.

 

 

Cerere Oferta

       

 

Erima Kappa Janssen & Fritsen Sika