Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


KAPPA

Prezentare generală

După ce a înconjurat lumea şi a creat un brand internaţional, KAPPA  a ajuns şi în România! Avem o colecţie de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport destinată desfăşurării activităţilor sportive şi a celor din timpul liber, comode, practice, moderne, materiale de calitate, design în tendinţe şi culori variate!

Linia ROBE DI KAPPA este clasa de top, din colecţia KAPPA, un element diferenţiator al brandului pe piaţa articolelor sportive. Această linie, combină stilul sport cu cel elegant şi oferă soluţii  sport casual persoanelor dinamice, a căror activitate implică un stil de vestimentaţie elegant, comod şi practic!

Publicul care poartă KAPPA este vast, fără limite sau constrângeri, caracterizat prin dorinţa de a purta haine comode, care arată bine, şi se potrivesc stilului lor de viaţă. Cei care aleg KAPPA sunt persoane dinamice, au o viaţă activă, în permanentă mişcare, cu un stil de viaţă alert. Tocmai sloganul KAPPA ”PEOPLE ON THE MOVE semnifică faptul că hainele sunt create special pentru persoanele energice,  active, care pentru a-şi putea desfăşura activităţile zilnice în condiţii optime, au nevoie de o vestimentaţie care combină design-ul modern, cu calitatea materialului, sub amprenta stilului sport casual!

Echipamente sportive
Magazinele KAPPA din ţară
înapoi la Echipamente şi accesorii