Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Pardoseli lemn pentru săli sport

În 1950 Robbins introduce pe piaţă All-Star, prima podea mobilă care oferă o construcţie patentată „cu bolţ”. Robbins este lider în proiectarea şi fabricarea sistemelor de podele mobile. Peste 57 de ani de experienţă în fabricarea de podele mobile, mai mult decât orice altă companie din acest domeniu.

Robbins All-Star este sistemul de podele fixe şi mobile preferat de 18 Arene NBA-SUA pentru competiţiile sportive ale circuitului profesional NBA. Podele din arţar nordic sunt aprobate, certificate şi recomandate de FIBA (Federaţia Internaţională de Baschet) încă din anul 1995.

Toate podelele mobile Robbins utilizează tehnologia patentată „XLPlus” a şipcilor din lemn de arţar. Acest mod de proiectare patentat presupune un aspect neted,  monolit şi elimină sau reduce necesitatea unui spaţiu liber până la margine, pentru dilatarea podelei. Permit activităţi multiple în acelaşi loc, chiar în aceeaşi zi, permit maximizarea veniturilor şi activităţilor care au loc în arenele sportive, amfiteatre şi multicentre.

Toate modelele All-Star respectă sistemul exclusiv de fixare Robbins, pentru asamblare şi dezasamblare rapidă. Acelaşi teren poate să găzduiască partide de baschet profesionale sau şcolare programate între meciurile de hockey şi concertele rock. Instalarea este uşoară şi rapidă,  asemenea terenuri pot fi instalate sau demontate în doar două ore.

Se pune un accentul deosebit pe potrivirea de culori, precizie şi longevitate, fiecare podea Robbins All-Star este fabricată la comandă şi vopsită cu mâna, cu emblema şi culorile echipei.

Podelele mobile All-Star pot fi comandate special cu o altă caracteristică exclusivă Robbins – configuraţie îmbinată. Acest design mobil permite echipei de muncitori să instaleze podeaua începând din centru şi mergând spre margini, ceea ce reduce în mod semnificativ durata de reconstrucţie.

Cerere Oferta

 

 

Erima Kappa Janssen & Fritsen Sika