Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Răşini poliacrilice (pentru terenuri de minifotbal, baschet, volei, etc şi pentru suprafeţe civile)

Acest tip de suprafeţe sportive şi civile, din răşini poliacrilice, se adresează unei game variate de utilizatori.

Pentru terenurile de sport de exterior, pe un substrat format din pătura bituminoasa, asfalt sau din beton, se instalează acest tip de pardoseală, cu o grosime de la 2 mm până la 6 mm, cu strat granular de cauciuc sau simplu, doar din 2 straturi de răşini şi stratul mat de închidere a porilor. Se pot practica atât minifotbal, cât şi handbal, baschet, volei, tenis, etc. Este agreat de Federaţia Internaţională de Tenis şi de Federaţia Internaţională de Roller-Skate.

Prezintă aderenţă ridicată prin stratul subţie anti-alunecare, diversitate de culori: cărămiziu, albastru, verde,etc. Linierea terenurilor de sport se realizează cu alb sau galben,  este rezistentă la apă, se poate juca în orice condiţii climaterice, prezintă o rezistenţă superioară la deteriorarea funcţională şi cromatică sub impactul razelor ultraviolete şi asigură beneficiarului un bun raport calitate-preţ datorită caracteristicilor sale tehnice precum şi posibilităţii de a fi folosit pe parcursul întregului an calendaristic.

Parcările  civile subterane şi supraterane din poliuretan şi răşini poliacrilice se adresează clădirilor de aeroport, imobilelor de birouri, de locuit, centrelor comerciale, etc. Asigurăm şi linierea parcărilor.

Caracteristicile parcărilor amenajate de noi:

  • rezistenţă de peste 20 de ani la factorii externi;
  • rezistente la petele de ulei şi combustibil fără a afecta structura internă şi culoarea suprafeţelor;
  • disponibile in orice tip de culoare-cod RAL;
  • perioadă scurtă de execuţie.

    Cerere Oferta

       
Erima Kappa Janssen & Fritsen Sika